Hotel Mas Rabiol
L'encantadora masia convertida en hotel
Hotel Mas Rabiol
Vacances idíl·liques al Baix Empordà
Gaudeix de les nostres instal·lacions
Vacances idíl·liques al Baix Empordà
Forallac, Peratallada
Descobreix el magnífic entorn que ens envolta
Forallac, Peratallada
Data entrada
19
maig, 2024
diumenge
Data sortida
20
maig, 2024
dilluns
Habitacions i persones
1 habitació per a 2 adults
Codi promocional
Codi promocional

Què és un codi promocional i per a què serveix?

Amb un codi de descompte o un codi promocional, obtindràs altres beneficis a més de les condicions de tarifa bàsica.

Com es fa servir?

Si ja tens un codi, introdueix-lo al camp Codi Promocional i inicia el procés de reserva. Si la reserva compleix les condicions del codi, s'aplicarà automàticament a la reserva.

Condicions generals d'ús:

Un codi promocional només es pot aplicar a la part de l'allotjament i de la pensió de la reserva.

Qualsevol descompte associat amb el codi promocional no es pot aplicar a la part del producte complementari de la reserva.

Només es pot aplicar un codi promocional a una reserva.

Hotel Mas Rabiol es reserva el dret d'aplicar o no un codi promocional.

A banda de les condicions generals dús, cada codi promocional té condicions específiques. Aquestes condicions es poden veure a la pàgina d'informació de la campanya o l'oferta relacionada amb el codi (per exemple, les dates de venciment del codi).

Avantatges de reservar al web oficial
Millor preu garantit
Millor preu garantit
Reserva al millor preu
Wifi gratuït
Wifi gratuït
Accés a internet
Pagament segur
Pagament segur
Pagament sense intermediaris
Cancel·lació gratuïta
Cancel·lació gratuïta
Fins a 72h abans de l'arribada
Descobreix l'encant del nostre hotel

Hotel Mas Rabiol

Hotel Mas Rabiol és un racó ple de sensacions i emocions, on l'energia positiva flueix constantment. Un refugi per trobar pau, tranquil·litat i desconnexió del dia a dia.

Situat a Peratallada, un lloc estratègic per fer rutes a peu i altres activitats com el ciclisme, que et permetran descobrir l'Empordà i la Costa Brava.

A l'Hotel Mas Rabiol apostem per la sostenibilitat, utilitzant amenities fabricats a partir d'envasos reciclats i emplenables, consumint productes locals -de KM0 o propis- i emprant mobiliari creat per nosaltres mateixos amb materials reciclats i tractats de forma ecològica.

Descobreix-lo
Explora racons increïbles

Forallac i Peratallada

Descobreix Peratallada i el Baix Empordà des de l'Hotel Mas Rabiol. Situat en un entorn privilegiat entre Girona i les Gavarres, ofereix passejades per pobles encantadors, botigues i tallers d'artesans, castells medievals i cellers locals.

Descobreix l'entorn
Ressenyes
Què opinen els nostres clients?
"El desayuno es extraordinario. El trato de los propietarios y su disponibilidad son insuperables. El pueblo es una joya y está magníficamente conservado."
Belén - Espanya
"Gloria and her husband are absolute gems. The property and location are nothing short of stunning, and the atmosphere is absolutely delightful."
Adam - Regne Unit
"Gloria nous a accueillis chaleureusement et le service était impeccable. Le Mas est charmant, les chambres sont spacieuses et propres, et la piscine est bien équipée. Le petit déjeuner était parfait et le dîner romantique était délicieux. Je recommande vivement cet endroit ! Merci, Gloria, nous reviendrons !"
Lydia - França
"Nuestra estancia en Mas Rabiol fue simplemente extraordinaria. Gloria, nuestra anfitriona, hizo todo lo posible para asegurarse de que estuviéramos cómodos, incluso preparándonos una cena perfecta. Disfrutamos de un fantástico paseo en bicicleta por la región y encontramos la paz y el descanso en este lugar que realmente parece un pedacito de cielo. Queremos expresar nuestro agradecimiento a todo el equipo por hacer que estos días fueran tan maravillosos. Sin duda, ¡volveremos!"
Melissa - Argentina
"Die Unterkunft ist mit unglaublich viel Liebe zum Detail eingerichtet. Das historische Landhaus ist sehr authentisch gestaltet und äußerst sauber und ordentlich. Besonders toll ist die große Gartenanlage und der Pool. Hier lässt sich unglaublich gut entspannen bei absoluter Ruhe. Die Gastgeber sind super freundlich und liebenswürdig. Trotz sprachlicher Herausforderungen wird man sehr gut umsorgt."
Niklas - Alemanya
Segueix-nos a Instagram
Inici
Inici
Inici
Inici
Inici
Regala una estada
+18